Ervaringen met Psychologiepraktijk Vertrouwen

Marije is a very warm and calm person, who carefully listens to what you say, never interrupts you and thus, creates a feeling of openness and makes you want to share your problems with her. 
She has managed to inspire me to work on myself and to make me believe that I can get better eventually.

I would wholeheartedly recommend Marije’s practice to anyone.

Vrouw, 24 jaar, voertaal therapie was Engels

Na een ernstig verkeersongeluk had ik angstklachten ontwikkeld. Ik dacht er eerst zelf uit te kunnen komen.

Dat lukte ook grotendeels, maar op advies van mijn huisarts heb ik toch hulp uitgeprobeerd.

De gesprekken bij Marije zijn voor mij een prettig steuntje in de rug geweest. Ik kan nu weer zonder hulp verder.

Man, 67 jaar

Ik vind dat ik door Marije zeer goed geholpen ben: ze dacht met mij mee, nam mij serieus, hielp mij, was goed bereikbaar per mail en was flexibel in het maken van afspraken. Dat zij mij met een arbeidscoach in contact heeft gebracht, was een zeer goede positieve toevoeging.

Vrouw, 34 jaar

Ik heb veel aan de behandelsessies die ik bij Marije gevolgd heb.

De depressie is een heel stuk minder geworden.

Wat ik ook prettig vond, is de afspraak dat ik, mocht ik er verder nog niet helemaal uitkomen, gewoon weer contact kan opnemen, zodat we dan een eventueel vervolgbehandeltraject kunnen beginnen.

Kortom: Ik ben zeer tevreden.

 

Man, 46 jaar

Ik heb de EMDR therapie als erg zinvol ervaren. Marije creëert een sfeer waarbinnen ik me gerespecteerd, veilig en op mijn gemak voel. Ze vindt een goede balans tussen professionaliteit en menselijke betrokkenheid, die mij het vertrouwen gaven om ervaringen op een diepere manier te durven doorvoelen. Ik vind dat ze op een subtiele maar ook professionele manier meevoelt, wat mij erg goed deed. Fijn dat er ook af en toe gelachen kan worden. 

Ik vond het ook erg prettig dat ze een koppeling maakt naar praktische situaties, zodat de effecten van de therapie ook duidelijk merkbaar waren in mijn dagelijkse leven. Het heeft mij werkelijk veranderd – iets dat ik niet verwacht had. 

Vrouw, 53 jaar

Wachttijd Psychologiepraktijk Vertrouwen

Update d.d. 17-11-2019:

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan gepland worden binnen ca. 4 weken. Behandeling kan in de daarop volgende 4 weken van start gaan (halverwege januari 2020), beginnend met een intakegesprek. 

De wachttijd is NIET verschillend per zorgverzekeraar.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met Psychologiepraktijk Vertrouwen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart (de Treeknormen).