Ervaringen met Psychologiepraktijk Vertrouwen

Marije is a very warm and calm person, who carefully listens to what you say, never interrupts you and thus, creates a feeling of openness and makes you want to share your problems with her. 
She has managed to inspire me to work on myself and to make me believe that I can get better eventually.

I would wholeheartedly recommend Marije’s practice to anyone.

Vrouw, 24 jaar, voertaal therapie was Engels

Relatief snel kon ik terecht bij Marije voor EMDR sessies.

Marije communiceert duidelijk, concreet en professioneel. Dit is erg prettig, en als je autisme hebt zoals ik is dat eigenlijk essentieel. Door de fijne kennismaking was ik al vrij snel op mijn gemak bij haar, wat fijn is omdat ik EMDR an sich al spannend genoeg vond. Ik vind de titel van haar praktijk dan ook treffend.

Een aantal negatieve werkervaringen zijn succesvol aangepakt met EMDR. Ik ben hierin kundig begeleid en als ik na een sessie vragen had kon ik die aan haar mailen. Daarnaast heeft Marije mij ook nieuwe inzichten gegeven. Iets wat ik als heel helpend heb ervaren en wat ik mee kan nemen voor de toekomst.

Vrouw, 37 jaar

Ik ben bij Marije gekomen met depressie-klachten, ze gaf mij vanaf de start van het behandeltraject een gevoel van vertrouwen. Mijn ervaringen zijn dan ook zeer positief. Marije geeft het gevoel dat je serieus genomen wordt, tevens is ze ook buiten de behandelingen zeer goed te bereiken. Mijn klachten waren aan het eind van mijn traject zeer merkbaar verminderd.

Man, 27 jaar

Ik heb veel aan de behandelsessies die ik bij Marije gevolgd heb.

De depressie is een heel stuk minder geworden.

Wat ik ook prettig vond, is de afspraak dat ik, mocht ik er verder nog niet helemaal uitkomen, gewoon weer contact kan opnemen, zodat we dan een eventueel vervolgbehandeltraject kunnen beginnen.

Kortom: Ik ben zeer tevreden.

 

Man, 46 jaar

Het was een fijne en prettige samenwerking met een heel goed resultaat!

Vrouw, 43 jaar

Wachttijd Psychologiepraktijk Vertrouwen

Update wachttijd 16-10-2020:

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan gepland worden binnen 2 weken. Behandeling kan in de daarop volgende 2 weken van start gaan, beginnend met een intakegesprek. 

De wachttijd is NIET verschillend per zorgverzekeraar.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met Psychologiepraktijk Vertrouwen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart (de Treeknormen).