Ervaringen met Psychologiepraktijk Vertrouwen

Ondanks dat ik compleet vast zat in mijn hoofd, ik geen idee had wat er met mij aan de hand was en dit behoorlijk impact had op mijn leven, vond ik de drempel heel erg hoog om een afspraak te maken. Uiteindelijk heb ik dit toch aangedurfd en ik heb hier geen spijt van gehad.

Tijdens de gesprekken voelde ik mij heel erg op mijn gemak, kreeg ik meer inzicht in de situatie en werd het weer rustig in mijn hoofd. Dit heeft absoluut een positief effect op mijn leven gehad.

Man, 37 jaar

Relatief snel kon ik terecht bij Marije voor EMDR sessies.

Marije communiceert duidelijk, concreet en professioneel. Dit is erg prettig, en als je autisme hebt zoals ik is dat eigenlijk essentieel. Door de fijne kennismaking was ik al vrij snel op mijn gemak bij haar, wat fijn is omdat ik EMDR an sich al spannend genoeg vond. Ik vind de titel van haar praktijk dan ook treffend.

Een aantal negatieve werkervaringen zijn succesvol aangepakt met EMDR. Ik ben hierin kundig begeleid en als ik na een sessie vragen had kon ik die aan haar mailen. Daarnaast heeft Marije mij ook nieuwe inzichten gegeven. Iets wat ik als heel helpend heb ervaren en wat ik mee kan nemen voor de toekomst.

Vrouw, 37 jaar

Ik ben bij Marije gekomen met depressie-klachten, ze gaf mij vanaf de start van het behandeltraject een gevoel van vertrouwen. Mijn ervaringen zijn dan ook zeer positief. Marije geeft het gevoel dat je serieus genomen wordt, tevens is ze ook buiten de behandelingen zeer goed te bereiken. Mijn klachten waren aan het eind van mijn traject zeer merkbaar verminderd.

Man, 27 jaar

Ik zal onze fijne gesprekken, begeleiding en begrip erg gaan missen. Het voelde bij jou erg vertrouwd, je doet je praktijknaam eer aan.

 

Vrouw, 58 jaar

Ik heb mijn behandeling erg prettig ervaren doordat mijn behandelaar echt naar me luisterde en ik gezien werd. Dit heb ik in eerdere behandeling niet gehad waardoor ik
eigenlijk het vertrouwen in behandeling kwijt was geraakt.

Vrouw, 29 jaar

Update wachtlijst d.d. 21 juni 2024: de wachtlijst wordt na de zomervakantie (half augustus) weer geopend voor een beperkt aantal plekken.

 

NB: Psychologiepraktijk Vertrouwen heeft alleen contracten met CZ, VGZ en Zilveren Kruis!

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.
Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart (de Treeknormen).