Ervaringen met Psychologiepraktijk Vertrouwen

Ik ben een keer eerder naar een psycholoog geweest, maar dat was niet zo’n succes.

Die persoon miste alles wat Marije wel heeft.

Marije heeft een warm, lief, zachtaardig karakter. Ze leeft met je mee en komt met vraagstukken die je aan het denken zetten, waardoor je echt naar jezelf kijkt.

Door haar karakter en professionaliteit heeft ze mij door mijn PTSS heen geloodst.

Ik kan Marije aan iedereen aanraden.

Vrouw, 40 jaar

Na een ernstig verkeersongeluk had ik angstklachten ontwikkeld. Ik dacht er eerst zelf uit te kunnen komen.

Dat lukte ook grotendeels, maar op advies van mijn huisarts heb ik toch hulp uitgeprobeerd.

De gesprekken bij Marije zijn voor mij een prettig steuntje in de rug geweest. Ik kan nu weer zonder hulp verder.

Man, 67 jaar

Ik vind dat ik door Marije zeer goed geholpen ben: ze dacht met mij mee, nam mij serieus, hielp mij, was goed bereikbaar per mail en was flexibel in het maken van afspraken. Dat zij mij met een arbeidscoach in contact heeft gebracht, was een zeer goede positieve toevoeging.

Vrouw, 34 jaar

Ik heb veel aan de behandelsessies die ik bij Marije gevolgd heb.

De depressie is een heel stuk minder geworden.

Wat ik ook prettig vond, is de afspraak dat ik, mocht ik er verder nog niet helemaal uitkomen, gewoon weer contact kan opnemen, zodat we dan een eventueel vervolgbehandeltraject kunnen beginnen.

Kortom: Ik ben zeer tevreden.

 

Man, 46 jaar

Ik heb de EMDR therapie als erg zinvol ervaren. Marije creëert een sfeer waarbinnen ik me gerespecteerd, veilig en op mijn gemak voel. Ze vindt een goede balans tussen professionaliteit en menselijke betrokkenheid, die mij het vertrouwen gaven om ervaringen op een diepere manier te durven doorvoelen. Ik vind dat ze op een subtiele maar ook professionele manier meevoelt, wat mij erg goed deed. Fijn dat er ook af en toe gelachen kan worden. 

Ik vond het ook erg prettig dat ze een koppeling maakt naar praktische situaties, zodat de effecten van de therapie ook duidelijk merkbaar waren in mijn dagelijkse leven. Het heeft mij werkelijk veranderd – iets dat ik niet verwacht had. 

Vrouw, 53 jaar

Wachttijd Psychologiepraktijk Vertrouwen

Update wachttijd 21-06-2019:

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan momenteel helaas pas gepland worden over 4-5 weken. Behandeling kan dan na de zomervakantie (eind juli tot half augustus 2019) van start gaan, beginnend met een intakegesprek. 

De wachttijd is NIET verschillend per zorgverzekeraar.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met Psychologiepraktijk Vertrouwen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart (de Treeknormen).