Kwaliteitsstatuut

 

Psychologiepraktijk Vertrouwen beschikt over een goedgekeurd Kwaliteitsstatuut (zie hieronder). Een papieren versie van dit Kwaliteitsstatuut is ook op de praktijklocatie aanwezig, en op te vragen voor wie hier interesse in heeft.

Verder beschikt Psychologiepraktijk Vertrouwen over een procedureboek, waarin een aantal regelingen en werkwijzen uit het Kwaliteitsstatuut nader staan uitgewerkt. Zoals bijvoorbeeld hoe in tijden van crisis buiten kantooruren ondersteuning te krijgen. Of hoe de intakefase eruit ziet en waarom Psychologiepraktijk Vertrouwen dat zo doet.

Wanneer een bepaalde procedure voor jou relevant is, zal ik je hier op wijzen en kun je deze procedure op papier meekrijgen of digitaal inkijken.

 

Klik op de volgende link om het actuele Kwaliteitsstatuut van Psychologiepraktijk Vertrouwen in te zien: Kwaliteitsstatuut 2019.

Vakantieperiode Psychologiepraktijk Vertrouwen

 

Van 5 t/m 26 augustus 2020 is de praktijk gesloten in verband met zomervakantie.

Vanaf donderdag 27 augustus 2020 is M. Hendriksen-Quaedackers weer bereikbaar.

Voor cliënten die al in behandeling zijn bij Psychologiepraktijk Vertrouwen, is er vanaf 6 augustus 2020 waarneming beschikbaar:  Nancy v.d. Nieuwelaar is in dringende situaties bereikbaar op 06 20884876.

In geval van crisis dient u zich tot uw huisarts of de huisartsenpost (085-5360300) te wenden.