Kwaliteitsstatuut

 

Psychologiepraktijk Vertrouwen beschikt over een goedgekeurd Kwaliteitsstatuut (zie hieronder). Een papieren versie van dit Kwaliteitsstatuut is ook op de praktijklocatie aanwezig, en op te vragen voor wie hier interesse in heeft.

Verder beschikt Psychologiepraktijk Vertrouwen over een procedureboek, waarin een aantal regelingen en werkwijzen uit het Kwaliteitsstatuut nader staan uitgewerkt. Zoals bijvoorbeeld hoe in tijden van crisis buiten kantooruren ondersteuning te krijgen. Of hoe de intakefase eruit ziet en waarom Psychologiepraktijk Vertrouwen dat zo doet.

Wanneer een bepaalde procedure voor jou relevant is, zal ik je hier op wijzen en kun je deze procedure op papier meekrijgen of digitaal inkijken.

 

Klik op de volgende link om het actuele Kwaliteitsstatuut van Psychologiepraktijk Vertrouwen in te zien: Kwaliteitsstatuut 2019.

WACHTTIJD Psychologiepraktijk Vertrouwen- Update d.d. 07-01-2022:

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan over circa 4 weken ingepland worden. Eventuele behandeling kan dan 2 weken later starten.

De wachttijd is NIET verschillend per zorgverzekeraar.

NB: Psychologiepraktijk Vertrouwen heeft alleen contracten met CZ, VGZ en Zilveren Kruis!

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met Psychologiepraktijk Vertrouwen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart (de Treeknormen).