Even voorstellen… wie ben ik?

 

Ik ben Marije Hendriksen-Quaedackers, geboren in Limburg in 1977. Sinds mijn studietijd woon ik in Tilburg. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.

Van jongs af aan hebben mensen en hun levensverhalen mij geboeid. Hoe zij in het leven staan. Welke problemen zij tegenkomen op hun pad. En hoe zij hier oplossingen voor vinden.

Na het behalen van mijn diploma, ben ik vanaf 2001 tot en met 2016 werkzaam geweest bij een GGZ-instelling. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in diagnostiek en behandeling van diverse klachten.

Met name heb ik me gespecialiseerd in psychologische behandeling van mensen met psychotische klachten, autisme spectrumproblematiek en/of persoonlijkheidsstoornissen. Daarbij maak ik vooral gebruik van Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Eye Movement Desensitisation and Reprocessing (EMDR) en de principes van Herstel Ondersteunende Zorg (HOZ).

In 2016 is de wens ontstaan mijn eigen psychologiepraktijk binnen de zogeheten Basis GGZ te starten. Ik vind het belangrijk met oprechte aandacht naar het verhaal van de persoon tegenover me te luisteren. En zo iemand doeltreffend te helpen zijn/haar problemen te overwinnen.

Psychologiepraktijk Vertrouwen is gesloten in verband met vakantie.

Van 29 juli tot en met 18 augustus 2019 is Psychologiepraktijk Vertrouwen gesloten in verband met vakantie.

Vanaf maandag 19 augustus 2019 is M. Hendriksen-Quaedackers weer bereikbaar.

Voor cliënten die al in behandeling zijn bij Psychologiepraktijk Vertrouwen, is er vanaf 1 augustus 2019 waarneming beschikbaar:  Nancy v.d. Nieuwelaar is in dringende situaties bereikbaar op 013-5907372.

In geval van crisis dient u zich tot uw huisarts of de huisartsenpost (085-5360300) te wenden.