Even voorstellen… wie ben ik?

 

Ik ben Marije Hendriksen-Quaedackers (BIG-registratienummer 19066635725), geboren in Limburg in 1977. Sinds mijn studietijd woon ik in Tilburg. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.

Van jongs af aan hebben mensen en hun levensverhalen mij geboeid. Hoe zij in het leven staan. Welke problemen zij tegenkomen op hun pad. En hoe zij hier oplossingen voor vinden.

Na het behalen van mijn diploma, ben ik vanaf 2001 tot en met 2016 werkzaam geweest bij een GGZ-instelling. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in diagnostiek en behandeling van diverse klachten.

Met name heb ik me gespecialiseerd in psychologische behandeling van mensen met psychotische klachten, autisme spectrumproblematiek en/of persoonlijkheidsstoornissen. Daarbij maak ik vooral gebruik van Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Eye Movement Desensitisation and Reprocessing (EMDR).

In 2016 is de wens ontstaan mijn eigen psychologiepraktijk binnen de zogeheten Basis GGZ te starten. Ik vind het belangrijk met oprechte aandacht naar het verhaal van de persoon tegenover me te luisteren. En zo iemand doeltreffend te helpen zijn/haar problemen te overwinnen.

WACHTTIJD Psychologiepraktijk Vertrouwen- Update d.d. 17-09-2021:

Binnen circa 4 weken kan een vrijblijvende kennismaking worden ingepland. Een intake kan doorgaans aansluitend plaatsvinden binnen 2 weken.

De wachttijd is NIET verschillend per zorgverzekeraar.

(NB: in 2021 heeft Psychologiepraktijk Vertrouwen alleen nog contracten met CZ, VGZ en Zilveren Kruis!)

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met Psychologiepraktijk Vertrouwen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart (de Treeknormen).