Waarvoor kun je bij mij terecht?

 

Er wordt veel van mensen en hun flexibiliteit verwacht in de huidige maatschappij. Soms komt er echter te veel op je af of is er teveel in je leven gebeurd. Dan kunnen er klachten ontstaan. Vaak zijn mensen in staat met zelfhulp en/of de hulp van hun naasten hun evenwicht te hervinden, en nemen die klachten weer af.

Lukt dat niet; dan kan het fijn zijn vertrouwelijk je verhaal te doen bij iemand die oprecht en met aandacht luistert. Met de juiste afstand én nabijheid kan ik je helpen jouw klachten te doorgronden en een oplossing te vinden die bij jou past.

 

Je kunt voor een psychologische behandeling bij mij terecht als je:

  • last hebt van stemmingsproblemen
  • een traumatische gebeurtenis hebt meegemaakt en hierdoor vast loopt
  • belemmerd wordt in je functioneren door bepaalde angsten
  • last hebt van opgekropte boosheid en woede-uitbarstingen
  • problemen ervaart in communicatie of contact met anderen, last hebt van starheid of dwangmatigheden, of moeite hebt met het uiten van emoties (vanwege een autistische stoornis)

 

Heb jij andere klachten dan hierboven beschreven, maar spreekt mijn aanpak je wel aan? Neem dan contact met me op; samen bekijken we of ik een passende behandeling kan bieden voor jouw klachten.

Kijk eventueel hier voor beknopte uitleg over de meest voorkomende psychische klachten

Vakantieperiode Psychologiepraktijk Vertrouwen

 

Van 5 t/m 26 augustus 2020 is de praktijk gesloten in verband met zomervakantie.

Vanaf donderdag 27 augustus 2020 is M. Hendriksen-Quaedackers weer bereikbaar.

Voor cliënten die al in behandeling zijn bij Psychologiepraktijk Vertrouwen, is er vanaf 6 augustus 2020 waarneming beschikbaar:  Nancy v.d. Nieuwelaar is in dringende situaties bereikbaar op 06 20884876.

In geval van crisis dient u zich tot uw huisarts of de huisartsenpost (085-5360300) te wenden.