Waarvoor kun je bij mij terecht?

 

Er wordt veel van mensen en hun flexibiliteit verwacht in de huidige maatschappij. Soms komt er echter te veel op je af of is er teveel in je leven gebeurd. Dan kunnen er klachten ontstaan. Vaak zijn mensen in staat met zelfhulp en/of de hulp van hun naasten hun evenwicht te hervinden, en nemen die klachten weer af.

Lukt dat niet, dan kan het fijn zijn vertrouwelijk je verhaal te doen bij iemand die oprecht en met aandacht luistert. Met de juiste afstand én nabijheid kan ik je helpen jouw klachten te doorgronden en een oplossing te vinden die bij jou past.

 

Je kunt voor een psychologische behandeling bij mij terecht als je:

  • last hebt van stemmingsproblemen
  • een traumatische gebeurtenis hebt meegemaakt en hierdoor vast loopt
  • belemmerd wordt in je functioneren door bepaalde angsten
  • last hebt van opgekropte boosheid en woede-uitbarstingen
  • problemen ervaart in communicatie of contact met anderen, last hebt van starheid of dwangmatigheden, of moeite hebt met het uiten van emoties (vanwege een autistische stoornis)

Heb jij andere klachten dan hierboven beschreven, maar spreekt mijn aanpak je wel aan? Neem dan contact met me op; samen bekijken we of ik een passende behandeling kan bieden voor jouw klachten.

Kijk eventueel hier voor beknopte uitleg over de meest voorkomende psychische klachten

Update wachtlijst d.d. 4 mei: de wachtlijst wordt pas weer geopend wanneer duidelijk is dat er binnen afzienbare tijd plek komt voor nieuwe behandelingen (vooralsnog niet meer voor de zomervakantie).

 

NB: Psychologiepraktijk Vertrouwen heeft alleen contracten met CZ, VGZ en Zilveren Kruis!

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.
Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart (de Treeknormen).